Νικόλας Βαλλιανάτος: Βιβλίο συλλογής υπογραφών κατά των εξορύξεων στο δημαρχείο

Νικόλας Βαλλιανάτος: Βιβλίο συλλογής υπογραφών κατά των εξορύξεων στο δημαρχείο

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κατά των εξορύξεων στην Κεφαλονιά, με τη σκυτάλη να παίρνει ο δήμος Αργοστολίου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος.

Ο κ. Βαλλιανάτος είπε στη σημερινή συνεδρίαση ότι θα πρέπει να μπει ένα βιβλίο συλλογής υπογραφών κατά των εξορύξεων στην είσοδο του δημαρχείου ώστε να μπορούν να υπογράφουν όσοι μπαίνουν στο κτήριο.

Για το λόγο αυτό ζήτησε να υπάρξει επαφή με την Ανοικτή Συνέλευση Κατά των Εξορύξεων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Το θέμα επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο , επικεφαλής της παράταξης Κεφαλονιά, Νησί για Όλους, ο οποίος ζήτησε να μάθει από τον δήμαρχο τι από όσα είχαν συμφωνηθεί και ψηφιστεί σε προηγούμενη συνεδρίαση έχουν υλοποιηθεί.

Ο δήμαρχος απαντώντας είπε ότι έχει ήδη κοινοποιηθεί το σχετικό ψήφισμα που είχε λάβει ο δήμος, έχουν γίνει και οι πρώτες συνεννοήσεις για το θέμα της κοινής συνεδρίασης και των τριών δήμων για το θέμα χωρίς όμως αυτή να έχει ακόμη προγραμματιστεί. Επίσης, για το θέμα της συλλογής υπογραφών σε χώρους του δήμου ο κ. Μιχαλάτος δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει αφού υπάρχει η δεσμευτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως είπε.

Η αρχή φαίνεται ότι θα γίνει από το δημαρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0