Συνάντηση τυροκόμων στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG : MOBILAB

Συνάντηση τυροκόμων στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG : MOBILAB

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση έγινε σήμερα με τους Τυροκόμος της Κεφαλονιάς και με την ομάδα του Ινστιτουτου Κτηνιατρικών Ερευνών του ΔΗΜΗΤΡΑ με θέμα την ποιότητα και την προώθηση των τυροκομικών προϊόντων .
Παρουσιάστηκαν από τα εξειδικευμένα στελέχη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ , οι τοπικές καλλιέργειες ( πυτιές ) για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων και το Σήμα Ποιότητος των τυροκομικών προϊόντων .
Ήταν μια εξειδικευμένη άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με προοπτική την αξιοποίηση της ποιότητας των τυροκομικών μας προϊόντων . Στην συνάντηση αυτή είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους τυροκόμους και για την δυνατότητα να ενταχθούν στο LEADER ώστε να εκσυγχρονίσουν τις εγκαταστάσεις τους . Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ Γ. Σαμούρη,κ Λουκία Αικατερινιάδου , κ Ι. Σακαρίδη , κ Ε. Ψωμά και τον διευθυντή του LEADER Κεφαλονιάς κ Α. Κοψαχείλη για την υψηλού επιπέδου ενημέρωση στους τυροκομους μας .
Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν και θέματα που είχαν σχέση με την ονομασία ΦΕΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και την διαχείριση των αποβλήτων των τυροκομείων .

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: