Το κτήριο της Αστυνομίας στην Παραλία Αργοστολίου (Ρωσσέτος Λούζης)

Το κτήριο της Αστυνομίας στην Παραλία Αργοστολίου (Ρωσσέτος Λούζης)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓ ΟΣΤΟΛΙΟΥ ( ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ )

Μία από τις ανοιχτές πληγές της πόλης τ’ Αργοστολίου είναι το κατεστραμένο από τους σεισμούς και εγκατελλειμμένο κτήριο της Αστυνομίας στην παραλία της πόλης , στην κεντρική ζώνη και μία τις πιό επισκέψιμες περιοχές της . (Η έχει μεταφερθεί σε κτήριο στην ΒΙ.ΠΕ).

Το κτήριο με το οικόπεδό του ανήκει στο Δημόσιο , είναι δημόσια περιουσία , ανήκει μάλλον στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη .

Η πρότασή μου είναι να διεκδικήσει ο Δήμος να του παραχωρηθεί το κτήριο με το οικόπεδό του, καθώς και το γειτονικό οικόπεδο που ανήκει στην Περιφέρεια ΙΝ., να γκρεμιστούν τα κτήρια και στην θέση τους να κατασκευαστεί ένα εμβληματικό κτήριο – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , που τόσο έχει ανάγκη η πόλη !

Ο Δήμος στην πραγματικότητα ΔΕΝ έχει ένα κτήριο , όμορφο και λειτουργικό , για να στεγάσει τις υπηρεσίες του , που είναι διασκορπισμένες σε διάφορα σημεία της πόλης . Εκεί να υπάρχει μια αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τελετών , το γραφείο του Δημάρχου και των υπηρεσιών του Δήμου .

Έτσι μαζί με την καλαισθησία της πόλης στο πιό κεντρικό του σημείο , θα λυθεί το πρόβλημα της στέγασης των δραστηριοτήτων του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Να σημειωθεί επίσης ότι απέναντι υπάρχουν και θα διαμορφωθούν οι χώροι στάθμευσης του λιμανιού , που θα δίνουν την συνατότητα στους δημότες να έρχονται εύκολα στις υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή τους .

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !

Λεφτά υπάρχουν και περιμένουν να απορροφηθούν !! ΕΣΠΑ , κλπ. προγράμματα.

Και αλήθεια τώρα τι σας αρέσει περισσότερο η ασχήμια όπως είναι τώρα ή ένα όμορφο κτήριο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ! Γιά κοιτάξτε τις φωτογραφίες…..

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ