“Αίνος” και Γ.Ε.Κ “έριξαν… σφαίρα” στα Βλαχάτα (video και φωτό).

“Αίνος” και Γ.Ε.Κ “έριξαν… σφαίρα” στα Βλαχάτα (video και φωτό).

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος ήταν χωρισμένοι σε κατηγορίες σύμφωνα με την ηλικία τους, σε αγόρια Γυμνασίου και αγόρια Λυκείου, ενώ στα κορίτσια οι διοργανωτές είχαν προγραμματίσει κοινή κατηγορία OPEN. 

Με… δύναμη και φόρα μπήκε ο Δεκέμβρης για τον τοπικό κλασσικό αθλητισμό, καθώς πραγματοποιήθηκαν σήμερα αγώνες σφαιροβολίας στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων.

Οι αγώνες σφαιροβολίας ήταν μια κοινή πρωτοβουλία του δραστήριου σε δράσεις Πολιτιστικού Συλλόγου των Βλαχάτων “Ο Αίνος” και της… καθ’ ύλην αρμόδιας για τον στίβο στην ,  Γυμναστικής  Εταιρίας  Κεφαλονιάς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος ήταν χωρισμένοι σε κατηγορίες σύμφωνα με την ηλικία τους σε αγόρια Γυμνασίου και αγόρια Λυκείου, ενώ στα κορίτσια οι διοργανωτές είχαν προγραμματίσει κοινή κατηγορία OPEN. Επίσης, συμμετείχαν και αρκετοί αθλητές της Γ.Ε.Κ.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι μικρότερες ηλικίες, με την συμμετοχή τους να σπρώχνει την αθλητική μπάλα 3 κιλών στο… μέλλον, σε ένα αγώνισμα που αν και δεν παίρνει πάνω του τα φώτα της μεγάλης δημοσιότητας, δεν μπορεί παρά να μην γοητεύει τους φίλους και τις φίλες του κλασσικού αθλητισμούς.

Στους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, απονεμήθηκαν αναμνηστικά για να θυμούνται την συμμετοχή τους στους αγώνες σφαιροβολίας. Αγώνες που έχουν την αξία τους και για έναν ακόμη λόγο, δίνοντας το σύνθημα για… αποκέντρωση, με αγώνες αθλημάτων κλασσικού αθλητισμού σε ολόκληρη την Κεφαλονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

(Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα:)