Ανοίγει τις πόρτες του και για τον χειμώνα, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης

Ανοίγει τις πόρτες του και για τον χειμώνα, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης

Η αρχή γίνεται αυτήν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, όπου κάπου εκεί στις 4 το απόγευμα, γονείς και παιδιά θα ξεκινήσουν τις εργασίες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα, "στολίζοντας" τα σωσίβια και τις ιστιοσανίδες με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά. 

Ανοίγει και τον χειμώνα τις πόρτες του ο , αυτή τη φορά όχι για να μάθει τα παιδιά και τους ενήλικες τα μυστικά της σωστής κολύμβησης και της ιστιοπλοΐας, αλλά για να γίνει ένα όμορφο χειμωνιάτικο στέκι συνάντησης και παιχνιδιού για παιδιά και γονείς.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του δραστήριου Ομίλου της Σάμης, ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αίτημα και πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής να χρησιμοποιείται ο όμορφος αυτός χώρος με θέα τον κόλπο της Σάμης και τους χειμερινούς μήνες και έτσι προχώρησαν στην παραχώρηση του χώρου σε ενεργούς…. γονείς, πολίτες του νέου δήμου Σάμης, οι οποίοι φιλοδοξούν να φιλοξενήσουν εκεί διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Προβολή ταινιών, ντοκιμαντέρ και συζητήσεις, παιδικά παιχνίδια δημιουργίας, πινγκ-πονγκ και ένα ποτήρι ζεστό ρόφημα φτιαγμένο από τους ίδιους, θα είναι  πλέον σε καθημερινή βάση διαθέσιμα στους κατοίκους της Σάμης και της ευρύτερης περιοχής, σε έναν χώρο γεμάτο αναμνήσεις από καλοκαιρινές δράσεις, μαθήματα και θαλάσσια παιχνίδια.

Μάλιστα, η αρχή γίνεται αυτήν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, όπου κάπου εκεί στις 4 το απόγευμα, γονείς και παιδιά θα ξεκινήσουν τις εργασίες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα, «στολίζοντας» τα… σωσίβια και τις ιστιοσανίδες με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και επαναχρησιμοποιήσιμα διακοσμητικά υλικά.