Θ. Γαλιατσάτος: Αδιαφορία της περιφερειάρχη για το Μαντζαβινάτειο

Θ. Γαλιατσάτος: Αδιαφορία της περιφερειάρχη για το Μαντζαβινάτειο

Το και η δέχονται μια εντελώς απαξιωτική συμπεριφορά από την Περιφερειακή αρχή Κράτσα-Σπυρου-Αλεξάκη και τους κυβερνητικούς παράγοντες στην περίπτωση της κρίσης που σοβεί στην λειτουργία του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου!

Για τον λόγο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του προχωρεί σε πρόγραμμα κινητοποιήσεων τοπικά και στην Αθήνα και ταυτόχρονα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την Περιφερειάρχη , τον υπουργό και τον βουλευτή για απαράδεκτη στάση προκλητικής αδιαφορίας.

Η στηρίζει ανεπιφύλακτα τον ενωτικό αγώνα του Ληξουριού και της Παλλικής και το δικαίωμα τους για παροχή ικανής δημόσιας περίθαλψης.

Η Περιφερειακή Αρχή ΑΝΑΣΑ βοήθησε ενεργά το είτε με την κατανομή ποσού 1,8 εκατ. ευρώ από την δωρεά της Περιφέρειας Αττικής για το έργο της στατικής αποκατάστασης είτε με την παροχή μηνιαίου επιδόματος σε αγροτικούς και επικουρικούς γιατρούς ως κίνητρο παρουσίας.
Η ΑΝΑΣΑ καλεί την περιφερειακή αρχή Κρατσα-Σπυρου-Αλεξάκη να αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης της και να προστρέξει στο πλευρό του Δημοτικού Συμβουλίου , των γιατρών, των νοσηλευτών και των κατοίκων της περιοχής.

/ ΑΝΑΣΑ