Καμία εξέλιξη για το Καφενείο της Καμπάνας

Καμία εξέλιξη για το Καφενείο της Καμπάνας

Το θέμα του Καφενείου της Καμπάνας έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια την , αφού η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν κατάφερε να το λύσει, παρά τις δεκάδες υποσχέσεις που έχουν ακουστεί από επίσημα χείλη, κατά καιρούς, αλλά και τις μεγάλες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το κλείσιμό του.

Το Καφενείο έγινε θέμα και προεκλογικά αφού αποτελούσε μία από τις προεκλογικές υποσχέσεις του νυν δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε στο γραφείο του, τα Κεφαλονίτικα Νέα ρώτησαν για το συγκεκριμένο θέμα, όμως, απ’ ότι φάνηκε από την απάντηση, δεν έχει υπάρξει εξέλιξη μέχρι τώρα.

Ο δήμαρχος επικαλέστηκε την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η διάσπαση του δήμου Κεφαλονιάς και πρόσθεσε ότι πριν λίγες μέρες είχε δει τον πρ. πρόεδρο του , Σπ. Καρλής, ο οποίος, ως γνωστόν, φορτώθηκε με ένα μεγάλο χρέος λόγω της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί. Από την άλλη, σε άλλα θέματα ο δήμος δεν έδειξε την ίδια αδράνεια αφού «έτρεξε» θέματα ακόμη και με δεμένα τα χέρια από την ανοργανωσιά που προκάλεσε η τρόπος που έγινε η διάσπαση.

Αναμένουμε λοιπόν στο μέλλον τα σπουδαία…