Καπάτσος ο Καππάτος

Καπάτσος ο Καππάτος

Τρέχει ο Καππάτος από υπουργείο σε υπουργείο και μάλιστα δείχνει να στοχεύει σωστά, βάζοντας σε προτεραιότητα την , την και τον Πολιτισμό. Επισκέψεις για το , για το Νοσοκομείο, για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου…

Ταυτόχρονα όμως είναι αρκετά καπάτσος (και καλά κάνει) να στέλνει δελτία τύπου για κάθε μία επίσκεψη, να πηγαίνει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και να έχει μόνιμο στασίδι στο Kontra, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Όχι σαν… μερικές μερικές, ονόματα δεν λέμε, πολιτικές οικογένειες δε θίγουμε, που για να ενημερωθούμε για τις επισκέψεις της στα υπουργεία έπρεπε να συμβουλευτούμε τον Νοστράδαμο.

Βέβαια, την εικόνα του βουλευτή φτιάχνουν κυρίως τα αποτελέσματα και όχι τα δελτία τύπου ή οι επισκέψεις. Αυτά (τα αποτελέσματα) μένει να τα δούμε.

Και δεν ξεχνάμε εκείνο το «καταρχήν» κατά τον εξορύξεων που έγινε «ναι, κατά βούληση» με δόξα και τιμή. Και δεν θα το ξεχάσουμε αν μετά από μερικά χρόνια μαζεύουμε τίποτα πετρελαιοκηλίδες από τις ακτές της Κεφαλονιάς ή χρειάζεται να «λαδώνουμε» τους τουρίστες για να έρχονται στο νησί λανσάροντας ως τουριστικό προϊόν το «πλατφόρμες, ήλιος και θάλασσα».

Λ.Α.

Προηγούμενο άρθρο

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0