Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Νίκο Παππά στην Κεφαλονιά [Εικόνες – Βίντεο]

Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Νίκο Παππά στην Κεφαλονιά [Εικόνες – Βίντεο]

Στην βρέθηκε ο βουλευτής του και τ. υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, .

Αρχικά παραβρέθηκε σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος, στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη τύπου ενώ λίγο αργότερα θα παραβρεθεί στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου.

Ο πρώην υπουργός επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τις επιδόσεις της στα εθνικά θέματα, με αφορμή την μη πρόσκλησή της στην σύσκεψη του Βερολίνου, κατηγορώντας την ότι δεν υπήρχε σωστή προετοιμασία, αλλά παράλληλα υποστήριξε ότι και από τις Ηνωμένες Πολιτείες επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με «άδεια χέρια».

Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία στο θέμα, τόσο του Μακεδονικού όσο και του προσφυγικού, λέγοντας ότι άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει σήμερα ενώ πρόσθεσε ότι πέρα από την διγλωσσία, η κυβέρνηση δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί το προσφυγικό, φέρνοντας ως παράδειγμα την κατάργηση και στη πρόσφατα στην επανασύσταση του υπουργείου Μετανάστευσης.

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε και στην οικονομία λέγοντας ότι κι εκεί τα πράγματα δεν πάνε καλά, φέρνοντας ως παράδειγμα τον δείκτη βιομηχανικής παραγωγής αλλά και τις εξαγωγές ενώ από την άλλη πλευρά, όπως είπε, η κυβέρνηση αυξάνει τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, την τιμή του ηλ. ρεύματος την ίδια ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι έχουν μειώσεις από την δέκατη τρίτη σύνταξη, το κοινωνικό μέρισμα κ.α.

Τέλος, υπερασπίστηκε την πολιτική διεύρυνση που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες λέγοντας εξελίσσεται θετικά τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και στην περιφέρεια.

Λ.Α. / Κεφαλονίτικα Νέα