Κορυφώνεται η προετοιμασία της Γ.Ε.Κ ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.

Κορυφώνεται η προετοιμασία της Γ.Ε.Κ ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.

Φουλ οι μηχανές για την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς, στις ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Στάδιο του Αργοστολίου.

Με εντατικούς ρυθμούς κορυφώνεται στο Ανοιχτό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής» η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας γυναικών ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου ένα μήνα, στις 28-29 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «ανοίγει» τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής περιόδου, μιας χρονιάς Ολυμπιακών Αγώνων και μεγάλων διοργανώσεων, κάτι που αναμένεται να «ανεβάσει» το θερμόμετρο των συμμετοχών και των επιδόσεων, αρχής γενομένης από το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της χρονιάς, αυτό στον Κλειστό Στίβο.

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς, για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συμμετέχει στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση Κλειστού Στίβου με τρεις (3) αθλήτριες στο αγώνισμα του άλματος στο ύψος, ενώ θεωρείται πολύ πιθανή,  και πάλι για πρώτη φορά,  η συμμετοχή του συλλόγου και σε αγώνισμα ταχύτητας γυναικών. Κάτι που αποδεικνύει και έμπρακτα την ανοδική πορεία του τοπικού στίβου, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών σε αγώνες και αγωνίσματα, όσο και σε επίπεδο διακρίσεων, με την περσινή περίοδο 2019-2019 να έχει πλέον καταγραφεί ως η πιο πετυχημένη χρονιά του στίβου της Κεφαλονιάς. Με διακρίσεις και μετάλλια σχεδόν σε όλες τις εθνικές διοργανώσεις όλων των ηλικιών.

Μέμη Αλυσανδράτου (video) και Άννα Κρούσσου καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις και δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με την Κρούσσου να προετοιμάζεται στην Θεσσαλονίκη λόγω των σπουδών της στην συμπρωτεύουσα, υπό την… μακρινή αλλά και ασταμάτητη  επίβλεψη του προπονητή της ομάδας αλμάτων, Νίκου Μεταξά.

Στο ίδιο… ύψος κύματος και η «μικρή» της ομάδας του ύψους Νάντια Σταματελάτου, η οποία ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Κλειστού Στίβου. Την ίδια στιγμή, ο προπονητής των αγωνισμάτων ταχύτητας της ΓΕΚ Βασίλης Μεταξάς και οι άνθρωποι του Συλλόγου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η ταλαντούχα νεαρή αθλήτρια της ΓΕΚ από το Ληξούρι Ιωάννα Σολιδάκη, να δώσει και αυτή το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση στίβου του φετινού χειμώνα.

 

Φουλ οι μηχανές λοιπόν για την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς, στις ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Στάδιο του Αργοστολίου, εγκαταστάσεις που άλλαξαν… επίπεδο με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Γ.Ε.Κ για να προσαρμοστούν στις μεγάλες πλέον απαιτήσεις του συλλόγου, των αγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών.