Οργή στη βασιλική οικογένεια για Χάρι-Μέγκαν: Ενημερώθηκαν για την παραίτησή τους από την τηλεόραση!

 

Οργή επικρατεί στη βασιλική οικογένεια μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι -όπως φαίνεται- και η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς νιώθει απογοητευμένη και θυμωμένη με τον εγγονό της και τη σύζυγό του αφού οι πληροφορίες λένε ότι δεν την είχαν ενημερώσει για την απόφασή τους.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Dailymail, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθαν τα νέα από την τηλεόραση!

Πηγή στο Παλάτι αναφέρει ότι τόσο η βασίλισσα όσο και όλη η οικογένεια είναι «βαθύτατα απογοητευμένοι, σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και δικαιωματικά εξοργισμένοι».

«Το επίπεδο της παραπλάνησης είναι εντυπωσιακό και όλοι στο Παλάτι από τους υψηλόβαθμους μέχρι τα χαμηλά κλιμάκια αισθάνονται ότι μαχαιρώθηκαν πισώπλατα» τονίζει μια άλλη πηγή του παλατιού.

Όπως λέγεται, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως κατέστρωσαν υπό άκρα μυστικότητα το σχέδιό τους, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Καναδά. Σύμφωνα με την ανάρτησή του, το ζευγάρι σχεδιάζει να ζήσει μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής.

Η πολυσυζητημένη ανάρτηση Χάρι-Μέγκαν

«Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικές συζητήσεις, επιλέξαμε να κάνουμε μια μετάβαση φέτος και να ξεκινήσουμε να επιτυγχάνουμε έναν νέο, προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον τίτλο μας ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σήμερα σχεδιάζουμε να εξισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τηρούμε το καθήκον μας για την Βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία.

Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του συναρπαστικού επόμενου βήματος σε εύθετο χρόνο, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Μέχρι τότε, παρακαλούμε να αποδεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή υποστήριξή σας." – Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ» ήταν η ανάρτηση μέσω της οποίας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Has video: 
Exclude from popular: 
0

Πηγή – Περισσότερα: Το Ποντίκι