Ποδαρικό με το δεξί για την Εικοσιμία 5-0 τον Εθνικό και ξανά στην 3η θέση

Συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 7/1/2020, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπου στα πλαίσια του εξ’ αναβολής αγώνα της 11ηςαγωνιστικής, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η Εικοσιμία θα μπει με το δεξί στη νέα χρονιά και συγχρόνως, διατηρώντας το αήττητο θα επανέλθει στην 3ηθέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη των Πρόννων.
Η ομάδα του Ακ. Τσιμάρα θα επικρατήσει του ουραγού Εθνικού Κεφαλονιάς με σκορ 5-0 και θα κάνει ένα βήμα παραπάνω για την είσοδο της στην τελική 4αδα!
Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς, καλύτεροι ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα, όπου και ουσιαστικά «καθάρισαν» με τη νίκη, παρά τις ελλείψεις τους, δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα και θα πάρουν την 5ητους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.
Σε γενικές γραμμές στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα πολύ κρύο απόγευμα, χωρίς κόσμο στις κερκίδες, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και όπως προαναφέραμε τους γηπεδούχους να επικρατούν με μια καθαρή και δίκαιη νίκη!
Οι φιλοξενούμενοι, με πολύ νεανική πλέον ομάδα, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν φαβορί, θα παλέψουν ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του αγώνα, για το καλύτερο, κάτι που τελικά δεν ήρθε, αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, με αποτέλεσμα το 2020 να τους βρίσκει ουραγούς στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον, ύστερα από τη μισή διαδρομή του πρωταθλήματος, να βρίσκονται σε δυσχερή θέση, όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.
Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν καταδικασμένοι, μιας και απομένει ένας ολόκληρος γύρος, όμως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουν την τύχη τους.
Φάσεις και γκολ
Στο 2’ ο Αλ. Πολλάτος θα κινηθεί ωραία στην περιοχή και δεξιά θα πιάσει το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Πηγή – Περισσότερα: sportsthea