Της Πυλάρου το… γεφύρι.

Της Πυλάρου το… γεφύρι.

Μπορεί το γεφύρι της Άρτας να έμεινε γνωστό στην ιστορία για την περιπέτεια της κατασκευής του, όμως και η Πύλαρος έχει να… καυχιέται για το δικό της “γεφύρι”.

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ακριβώς γεφύρι, αλλά γήπεδο και μάλιστα το γήπεδο  ποδοσφαίρου των Μακρυωτίκων, όπου και η έδρα του Πυλαριακού.

Και δεν είναι άδικα χαρακτηρισμένο ως γεφύρι της χρονοκαθυστέρησης, καθώς αν και πολλές φορές στο παρελθόν έχει προγραμματισθεί ή αναγγελθεί η κατασκευή του, ωστόσο ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνισή της ούτε μια… μπουλντόζα.

Και πέρασαν ήδη 4 μήνες από τότε που σύμφωνα με δημοσιεύματα κατόπιν αρμόδιας ενημέρωσης έκαναν λόγο για έναρξη εργασιών.

Φεβρουάριος ήδη του 2020 από αύριο και μόλις οι τελευταίες πληροφορίες, αν και… ανεπίσημες, αναφέρουν πως εντός του Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες.

Μένει να δούμε αν όντως θα είναι ο Μάρτιος του 2020 που το “γεφύρι της Πυλάρου” θα ξεκινήσει την ανακατασκευή του, κάτι που μια ολόκληρη τοπική κοινωνία περιμένει με ελπίδα και αγωνία.