Αγόρασε ενυδρείο και βρήκε μέσα δηλητηριώδες θαλάσσιο πλάσμα – Έχει προκαλέσει τον θάνατο 30 ανθρώπων (Photos/Video)

 

Το πιο δηλητηριώδες θαλάσσιο πλάσμα βρήκε μέσα στο ενυδρείο που αγόρασε για τον εξάχρονο γιο του ένας άνδρας 32 ετών.

Ο Γουέσλι Τρέβορς αγόρασε ένα ενυδρείο εμπνευσμένο από το παιδικό της Disney «Ψάχνοντας το Νέμο», όμως έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα δηλητηριώδες σαλιγκάρι, το οποίο μάλιστα ευθύνεται για τον θάνατο 30 ανθρώπων παγκοσμίως.

Απόλυτα τρομοκρατημένος επικοινώνησε με μερικά κέντρα θαλάσσιας ζωής στο Λονδίνο όπου ζει, τα οποία αρνήθηκαν να το πάρουν από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει το site Reader, το σαλιγκάρι αυτό, που έχει κωνικό σχήμα, είναι επίσης γνωστό ως «cigarette snail» καθώς όσο χρόνο χρειάζεται για να καπνίσει κανείς ένα τσιγάρο, τόσο χρόνο παίρνει για να πεθάνει ένας άνθρωπος μόλις τσιμπηθεί από αυτό.

«Ο γιος μου αγαπάει τη Disney και έτσι πήραμε ένα ψάρι που είναι σαν τον κεντρικό χαρακτήρα του “Ψάχνοντας το Νέμο”. Στην αρχή που το είδα δεν το αναγνώρισα. Το έβγαλα φωτογραφία και το έστειλα σε κάποια φόρουμ και από εκεί με ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για αυτό το δηλητηριώδες πλάσμα».

Χωρίς να γνωρίζει πώς βρέθηκε μέσα στο ενυδρείο του, ο Τρέβορς ανέφερε ότι η τελευταία προσθήκη που έκανε στο ενυδρείο του ήταν μία γαρίδα και ίσως να κρυβόταν πάνω της.

Τελικά, έπειτα από παρέμβαση της εφημερίδας The Sun, το σαλιγκάρι απομακρύνθηκε από το σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω σαλιγκάρια συνήθως βρίσκονται σε τροπικές θάλασσες, αλλά μερικά έχουν προσαρμοστεί σε ηπιότερα νερά.

Τσιμπάνε βγάζοντας έξω ένα μακρύ, υποδερμικό δόντι που μοιάζει με βελόνα.

 

 

Has video: 
Exclude from popular: 
0

Πηγή – Περισσότερα: Το Ποντίκι