Με… πρωτιές το ποδαρικό της Γ.Ε.Κ το 2020. Εξαιρετική παρουσία στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στην Πάτρα (VIDEO)

Με… πρωτιές το ποδαρικό της Γ.Ε.Κ το 2020. Εξαιρετική παρουσία στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στην Πάτρα (VIDEO)

Πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις και μια συνολική εξαιρετική εμφάνιση της ΓΕΚ στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στην Πάτρα.

Με πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις και μια συνολική εξαιρετική εμφάνιση έκανε το ποδαρικό της η Γ.Ε.Κ  στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο 2020 και πιο συγκεκριμένα στον Κλειστό Στίβο.

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς που την προηγούμενη περίοδο σημείωσε μια από τις καλύτερες χρονιές της σε όλα τα επίπεδα, βρέθηκε να συνεχίζει το επιτυχημένο… σερί της σε Ημερίδα Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην , μια ημερίδα που διοργάνωσε η  Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των αδελφών Μεταξά, αν και στο ξεκίνημα της αγωνιστικής-προπονητικής περιόδου, απέδειξαν ότι και φέτος βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο,  τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι/ες από αυτούς/ες  πήραν μέρος σε αγώνες Κλειστού Στίβου για πρώτη φορά στην αθλητική τους παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα, εντυπωσιακή και ομολογουμένως έκπληξη ήταν η παρουσία της Αλίκης Σταματελάτου στο αγώνισμα των 60μ της κατηγορίας Κ16 όπου πήρε την 1η θέση ανάμεσα σε 44(!!!) συναθλήτριες της και μάλιστα με την εξαιρετική επίδοση 8,24.

Εξαιρετικός όμως και ο , με τον αθλητή της Γ.Ε.Κ που προερχόταν μάλιστα από μια μικρή ίωση, να κατακτά την 2η θέση στην κατηγορία του (Κ18) στο άλμα σε ύψος με επίδοση στα 1.71.

Παράλληλα, σε καλό… δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά και το ύψος γυναικών της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς και μάλιστα ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που θα πραγματοποιηθεί τέλος του μήνα στο ΣΕΦ, με τα κορίτσια του Νίκου Μεταξά πλην της Άννας Κρούσσου να δοκιμάζουν τις επιδόσεις τους σε μια… πρόβα τζενεράλε και να σημειώνουν σημαντικές διακρίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η πέρασε άνετα το 1.60 και δοκίμασε χαλαρά στα 1.63 (video) που έχασε οριακά, ενώ η  Νάντια Σταματελάτου με 1.55 πήρε την 3η θέση στην κατηγορία της, δηλαδή στο ύψος κορασίδων Κ18.

 

Το βάπτισμα του πυρός σε αγώνες Κλειστού Στίβου πήραν στην χθεσινή Ημερίδα και οι υπόλοιπες αθλήτριες της αποστολής, με την  που βρίσκεται σε τροχιά προετοιμασίας για την πρώτη συμμετοχή της σε Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου να σημειώνει στα 60μ της Κ18 το… σφιγμένο λόγω εντατικής προπόνησης 8.40, την Φαρακλού Ερμιόνη στην πρώτη συμμετοχή της, 9.17 στο ίδιο αγώνισμα και την Τάτα Αντριάννα που συμμετείχε σε 2 αγωνίσματα να φέρνει στο τριπλούν 10.18 και στα 60μ εμπόδια 10.25.

Η αποστολή της ΓΕΚ επέστρεψε χθες το βράδυ στην και από αύριο κιόλας ρίχνεται με τους άλλους αθλητές και αθλήτριες ξανά στην μάχη των προπονήσεων, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με το καλύτερο… ποδαρικό.