Νέα σελίδα στο Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Νέα σελίδα στο Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Νέα πρόσωπα στο Σωματείο Εργαζομένων στο Γ.Ν Κεφαλονιάς αναδείχθηκαν κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, όπου κυριάρχησε ο συνδυασμός «Συνεργασία Εργαζομένων».

Έτσι, το πολυπληθές και δραστήριο Σωματείο αλλάζει σελίδα, μετά και την απόφαση της πρώην προέδρου κας Βάσως Βουτσινά να μην είναι υποψήφια, αφήνοντας ωστόσο μια ιδιαίτερα μαχητική παρακαταθήκη.

Ο συνδυασμός που επικράτησε στις χθεσινές εκλογές, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξής ανακοίνωση:

«Ο συνδυασμός «Συνεργασία Εργαζομένων» συγχαίρει και ευχαριστεί το προσωπικό του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την ευρύτατη συμμετοχή του (71%) στις σημερινές εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Σωματείου Υπαλλήλων Γ.Ν.Κ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Από τα 124 μέλη, ψήφισαν 88 εργαζόμενοι και καταμετρήθηκαν 85 έγκυρα ψηφοδέλτια, 2 άκυρα και 1 λευκό. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού έλαβαν:

ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: 66 σταυρούς, ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: 58 σταυρούς, ΚΩΤΑΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ: 48 σταυρούς, ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ: 48 σταυρούς, ΦΙΣΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 36 σταυρούς και ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: 19 σταυρούς.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για ακόμη πιο δυναμικούς αγώνες για στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό, ενάντια στην ιδιωτικοποίησή του, για να απολαμβάνουν οι ασθενείς δημόσια και ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ, που ήδη την έχουν πληρώσει με τις ασφαλιστικές κρατήσεις, αλλά και οι ανασφάλιστοι».