“Πέταξε” με σπουδαίο ρεκόρ η Σολιδάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

“Πέταξε” με σπουδαίο ρεκόρ η Σολιδάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Σημείωσε ατομικό ρεκόρ 8.11, μια σπουδαία επίδοση για την αθλήτρια από το Ληξούρι που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Με μια εκπληκτική κούρσα στα προκριματικά των 60μ και με ένα ατομικό ρεκόρ πέρα από κάθε προσδοκία, η έδειξε σήμερα πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, πως ήρθε σε τόσο υψηλό επίπεδο για να… μείνει.

Η αθλήτρια της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς σε ένα αγώνισμα που έφερε Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου, σημείωσε ατομικό ρεκόρ 8.11, μια σπουδαία επίδοση για την αθλήτρια από το Ληξούρι που συμμετείχε για πρώτη φορά σε Κλειστού Στίβου, τόσο η ίδια, όσο και η ομάδα της στο αγώνισμα των 60μ.

Η Ιωάννα Σολιδάκη έχοντας να αντιμετωπίσει τα ταχύτερα κορίτσια της κατηγορίας Κ18, έδειξε με έναν εξαιρετικό αγώνα, με μια επίδοση-ρεκόρ και με το τελικό της πλασάρισμα, ότι θα απασχολήσει τα επόμενα χρόνια τον Πανελλήνιο στίβο και ότι η στο πρόσωπό της θα δει σπουδαίες διακρίσεις.

Ήδη η συγκεκριμένη αθλήτρια, το 2019 στο Πανελλήνιο της κατηγορίας της στον ανοικτό στίβο είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και μάλιστα χάνοντας οριακά, στο… δέκατο του δευτερολέπτου το χρυσό.

Εδώ η σπουδαία κούρσα της:

IMG_8016

Της αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.