Στην Κεφαλονιά σημαντική εκδήλωση για το νέο ασφαλιστικό. Κορυφώνονται οι αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην Κεφαλονιά σημαντική εκδήλωση για το νέο ασφαλιστικό. Κορυφώνονται οι αντιδράσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου. 

Κορυφώνονται σε ολόκληρη τη χώρα και σε όλους τους κλάδους οι συζητήσεις και οι αντιδράσεις για το νέο ασφαλιστικό που φέρνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης και το οποίο πριν από λίγες ημέρες μπήκε στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης.

Ήδη, συνδικαλιστικοί φορείς και ενώσεις, σωματεία, Εργατικά Κέντρα σε ολόκληρη της Ελλάδα τοποθετούνται για τον νέο ασφαλιστικό χάρτη της χώρας, ενώ και στην κεντρική πολιτική σκηνή οξύνονται οι αντιπαραθέσεις για τις ασφαλιστικές-συνταξιοδοτικές διατάξεις.

Στον… χορό των συζητήσεων και της κλιμάκωσης των αντιδράσεων “μπαίνει” και επίσημα η , καθώς μετά τις ανακοινώσεις συνδικαλιστικών φορέων του νησιού και του Εργατικού Κέντρου, το ΝΤ της Κεφαλονιάς-Ιθάκης διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση συζήτηση για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου.

Στην εκδήλωση-συζήτηση το παρών θα δώσουν δυο έμπειρα στελέχη και γνωστά για την συνδικαλιστική τους δράση, ο Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος της κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και ο Γρηγόρης Καλομοίρης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.