Απαγορεύονται οι πτήσεις από και προς Βρετανία και Τουρκία

Με την Τουρκία σταματούν και οι οδικές, θαλάσσιες και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες λόγω κορονοϊού. Η απαγόρευση ισχύει από τις 6 το πρωί της 23ης Μαρτίου έως και τις 15.00 της 15ης Απριλίου. Η απαγόρευση των πτήσεων από Βρετανία δεν εμποδίζει το πρόγραμμα επαναπατρισμού.

Απαγορεύθηκαν από σήμερα το πρωί όλες οι πτήσεις από και προς την Τουρκία και την Βρετανία σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πιο αναλυτικά όσον αφορά στην Τουρκία αποφασίσθηκε ο προσωρινός περιορισμός εν όλω της προσγείωσης αεροσκαφών προερχόμενων από την Τουρκία, των θαλάσσιων, σιδηροδρομικών και οδικών συνδέσεων με τη χώρα αυτή, καθώς και την απαγόρευση εισόδου προσώπων στην ελληνική Επικράτεια από την Τουρκία, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού COVID-19 στην ελληνική Επικράτεια.

Η απόφαση αφορά το χρονικό διάστημα από 23.3.2020 και ώρα 06:00 έως και 15.4.2020 και ώρα 15:00, σύμφωνα με την από 22.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.

 

Πηγή – Περισσότερα: Ροή Ειδήσεων