95 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Ξεπέρασαν τα 1000 – 32 οι νεκροί

Ξεπέρασαν τα 1.000 τα κρούσματα κορονοϊού στην , μετά τα 95 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Τα κρούσματα στη χώρα μας είναι πλέον 1.061, ενώ 32 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, αφού ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση ανακοίνωσε τέσσερις νέους θανάτους. 

Από τους 32 ανθρώπους που ο κορονοϊός τους στέρησε τη ζωή, οι 25 είναι άνδρες και οι επτά γυναίκες. 

Click4more Χαρδαλιάς: Αυτές είναι οι τρεις κατηγορίες που επαναπατρίζονται

Από τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, οι 69 νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Τα περισσότερα από τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, είναι στην Αθήνα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σημειώνοντας πως έχουν διενεργηθεί 14.363 εξετάσεις για κορονοϊό. 

“Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές. Παραμένουμε, χάρη στις προσπάθειες όλων σας, σε ένα καλό σενάριο εξέλιξης της πανδημίας” τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σημειώνοντας πως κανείς δεν έχει ανοσία στον κορονοϊό και ο ιός “μας αφορά όλους”. 

Κατά την ενημέρωση, ο Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε και νέες συμβουλές προς τους πολίτες, που εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας και της καραντίνας μένουν περισσότερες ώρες στο σπίτι. Τις “πήρε”, όπως είπε, από την επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ. Τους κάλεσε, λοιπόν, να αποφεύγουν το κάπνισμα και το ποτό και να μην ακούν πολλές ειδήσεις για τον κορονοϊό για να μην αυξάνεται το άγχος. 

Δείτε όλα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας 

To άρθρο 95 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα – Ξεπέρασαν τα 1000 – 32 οι νεκροί δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Πηγή – Περισσότερα: Newsit.gr