Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην Κεφαλονιά – Στο στόχαστρο οι δωρεές πολιτικών

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην Κεφαλονιά – Στο στόχαστρο οι δωρεές πολιτικών

Στο στόχαστρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μπήκε, όπως φαίνεται, η , αφού οι αθρόες δωρεές πολιτικών προσώπων που προβάλλονται τις τελευταίες μέρες στα τοπικά μέσα κίνησαν τις υποψίες των φορολογικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ελεγκτές του Σώματος ήρθαν αεροπορικώς στο νησί εχθές το βράδυ και νωρίς το πρωί εισέβαλαν αιφνιδιαστικά σε δημαρχεία και πολιτικά γραφεία, με τη συνοδεία αστυνομικών αλλά και ψεκαστών, προκειμένου να τηρηθούν παράλληλα όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Ασφαλείς πηγές που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ανέφεραν ότι ο έλεγχος πραγματοποιείται με εντολή που δόθηκε «από πολύ ψηλά» και πρόσθεσε ότι αυτό εξόργισε σημαίνον πολιτικό πρόσωπο της Κεφαλονιάς που τους υποδέχτηκε με φράσεις όπως: «πολύ κ…παιδο ο Κυριάκος» κ.λπ.

Η επιχείρηση των ελεγκτικών αρχών, έχει την κωδική ονομασία «Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό,  ρε φίλε» και σύμφωνα με πληροφορίες θα επεκταθεί τις επόμενες ώρες σε όλους όσους δημοσιοποιούν τις καταθέσεις που έκαναν στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε. Ήδη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης διέγραψε από το twitter το tweet με το αποδεικτικό του καταθετηρίου που είχε αναρτήσει εχθές το μεσημέρι και δήλωσε ότι όποιες προσφορές κάνει από εδώ και πέρα θα τις εκμυστηρεύεται μόνο στον εξομολόγο του, μόλις ανοίξουν οι εκκλησίες.

Κεφαλονίτικα Νέα