Πυρ και μανία ο Μ. Παπαναστασάτος με τον Σ. Ματιάτο: «Πήγε αντιδήμαρχος του… “καταστροφέα”»;

Πυρ και μανία ο Μ. Παπαναστασάτος με τον Σ. Ματιάτο: «Πήγε αντιδήμαρχος του… “καταστροφέα”»;

«Ντρέπομαι να πω τους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει για τον Θεόφιλο σε μένα όσα χρόνια ήμουν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, , για τον Σπύρο Ματιάτο, με αφορμή την ανεξαρτητοποίησή του από την Ισχυρή και τον ορισμό του ως αντιδημάρχου Ομαλών από τον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Ο κ. Παπαναστασάτος κατήγγειλε, μιλώντας στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy, ότι ο πρ. σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς, μιλούσε άκρως υποτιμητικά για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο τα προηγούμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι του έλεγε το 2019, πριν τις εκλογές, «ουαί κι αλίμονο εάν βγει αν έρθει στην Κεφαλονιά ο Θεόφιλος, θα καταστρέψει το νησί».

«Ντρέπομαι να πω τους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει για τον Θεόφιλο σε μένα όσα χρόνια ήμουν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Ο “καταστροφέας του νησιού” έγινε σωτήρας;», πρόσθεσε ο κ. Παπαναστασάτος, ο οποίος δεν έμεινε εκεί.

Κατηγόρησε τον κ. Ματιάτο ότι χρησιμοποίησε το ποσοστό που πήρε η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλονιάς στις εκλογές και αντί να παραιτηθεί, αν είχε κάποιο παράπονο από τον κ. Παρίση, πήγε με αυτόν που πριν «έθαβε», όπως είπε.

«Ας κάνει μία βόλτα στην παραλία να εξηγήσει στους επαγγελματίες για ποιο λόγο έγινε αντιδήμαρχος του Θεόφιλου Μιχαλάτου μ’ αυτά που έλεγε πριν», πρόσθεσε.