Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας: Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ

Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας: Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ

Η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2020

Ο Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας «Ορεάλιος Γη», με αφορμή την επανέναρξη υποβολής των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης () για το 2020, ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο , από τις 28 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει η περίοδος υποβολής των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ. Η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2020 ημέρα Παρασκευή, ενώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 θα επιβληθεί ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

Παρακαλούνται συνεπώς όσοι παραγωγοί θελήσουν να υποβάλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης, υποβοηθούμενοι από τον δικό μας φορέα, συμμορφούμενοι με τις έκτακτες οδηγίες της κυβέρνησης και του ΥπΑΑΤ για την προστασία από τον κορωνοϊό να ενεργήσουν ως εξής:

α) Να δώσουν τον εξαψήφιο κωδικό, για την δέσμευση της αίτησής τους από το ΚΥΔ μας, τηλεφωνικά.Οι οδηγίες που έχουμε μέχρι στιγμής ορίζουν «απομακρυσμένη υποβολή» της φετινής αίτησης και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να λειτουργήσουμε.

β) Να ενημερωθούν τηλεφωνικά για τις εκκρεμότητες της αίτησής τους από τους υπαλλήλους του ΚΥΔ.

γ) Να ενημερώσουν εκείνοι με τη σειρά τους, τους υπαλλήλους του ΚΥΔ, για τις όποιες τυχόν αλλαγές της αίτησής τους.

δ) Εάν θέλουν να κάνουν μεταβίβαση δικαιωμάτων, μπορούν να ενημερωθούν για την διαδικασία καθώς και τα για απαιτούμενα έγγραφα από τους υπαλλήλους του ΚΥΔ. Η υποβολή της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων δεν μπορεί να γίνει προς το παρόν και θα υπάρξουν νεότερες οδηγίες.

Για τηλεφωνική επικοινωνία:

Γραφείο Επιδοτήσεων Συνεταιρισμού Ρομπόλας

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 08:00 με 16:00

Σιτεμπόρων 3,

Τηλ: 26710 – 86481