Το Αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με ΑΤΙΑ!

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με ΑΤΙΑ!

Τρία αποχαρακτηρισμένα, βίντεο από πιθανά «Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα» έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το Αμερικανικό Πεντάγωνο

Στα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο εμφανίζονται άγνωστα αντικείμενα ΑΤΙΑ (για πολλούς πρόκειται για ), να καταγράφονται από υπέρυθρες κάμερες.

Δύο από τα βίντεο περιέχουν μέλη της Υπηρεσίας να αντιδρούν με δέος για το πόσο γρήγορα κινούνται τα αντικείμενα. Μία φωνή πιθανολογεί ότι μπορεί να είναι κάποιο .

Τα  βίντεο, τα οποία, όπως αναφέρει το Πεντάγωνο, απεικονίζουν «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα», είχαν προηγουμένως διαρρεύσει, με ορισμένους να πιστεύουν ότι δείχνουν εξωγήινα μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) γι’ αυτό και αποχαρακτηρίστηκαν από το Πεντάγωνο, για «εκκαθάριση τυχόν παρανοήσεων» σχετικά με το αν ήταν αληθινά.

«Μετά από διεξοδική αναθεώρηση, το υπουργείο έχει αποφασίσει ότι η εγκεκριμένη κυκλοφορία αυτών των μη ταξινομημένων βίντεο δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες δυνατότητες ή συστήματα και δεν προσκρούει σε μεταγενέστερες έρευνες για επιθέσεις στρατιωτικού εναέριου χώρου από άγνωστα εναέρια φαινόμενα», ανέφερε η δήλωση.

Τα τρία βίντεο δείχνουν τι είδαν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων το 2004 και το 2015. Δύο από τα βίντεο δημοσιεύτηκαν από τους New York Times το 2017. Το άλλο βίντεο κυκλοφόρησε από την ιδιωτική ομάδα To the Stars Academy of Arts and Science.

Σε απάντηση, ο πρώην γερουσιαστής  Χάρι Ριντ, από τη Νεβάδα, έγραψε ότι τα τρία βίντεο «είναι ένα ψήγμα μόνο από το διαθέσιμο υλικό».