Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στον επισιτισμό και τον τουρισμό

Παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στον επισιτισμό και τον τουρισμό

Το Σωματείο μας πραγματοποίησε σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας μαζί με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, με σκοπό να θέσει τα επείγοντα εργασιακά ζητήματα του κλάδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, καλυμμένος πίσω από την ηλεκτρονική συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π., δήλωσε ότι δεν έχει χρόνο για τους εργαζόμενους παρά μόνο κατόπιν ειδικού ραντεβού, αγνοώντας ότι οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας έχουν κάθε χρόνο ραντεβού με την ανεργία και την απληρωσιά.

Η Περιφερειακή Αρχή της ΝΔ στα Ιόνια Νησιά είναι πλήρως στοιχισμένη με την κυβερνητική πολιτική που καταδικάζει τους εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού-Επισιτισμού σε μόνιμη ανεργία, χωρίς εισόδημα, ενώ ταυτόχρονα δίνει γη και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο να κάνει μπίζνες πάνω στα διαλυμένα μας δικαιώματα.

Η κυβέρνηση ξεπουλά την εργατική μας δύναμη όσο όσο!

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ζωές μας!

Καλούμε σε κλιμάκωση της δράσης μας, τώρα είναι η ώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας.

Τα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα είμαστε εμείς!

Κανένας εργαζόμενος χωρίς εισόδημα!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Πέμπτη 28/5 και ώρα 7.00μμ στο Εργατικό Κέντρο (Λ. Αντώνη Τρίτση 119, ), και κλιμακώνουμε με συγκέντρωση και συλλαλητήριο στις αρχές του Ιούνη.

Κανείς να μην λείψει από αυτό τον αγώνα!

Η Διοίκηση του Σωματείου,

22/5/2020