Η συνέντευξη της Γ.Γραμματέως του Υπερίωνα και της νηπιαγωγού Μίνας Παπαδάτου (VIDEO).

Η συνέντευξη της Γ.Γραμματέως του Υπερίωνα και της νηπιαγωγού Μίνας Παπαδάτου (VIDEO).

VIDEO συνέντευξης για την εκπαιδευτική δράση του τμήματος του 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου και  της Νηπιαγωγού κας. Μίνας Παπαδάτου.

Στις 24 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η βράβευση από το «» της Νηπιαγωγού του 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου και των μικρών μαθητών της κας. Μίνας Παπαδάτου και της Γενικής Γραμματέως του ΔΣ της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» κας Μαρίας Λαδά.

Η βράβευση λόγω Κορωναϊού και ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα έγινε μέσω Skype στον χώρο της Γραμματειακής Υποστήριξης της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» στο Ληξούρι, με παρουσία μόνο της εκπαιδευτικού κας. Μίνας Παπαδάτου και της κας. Μαρίας Λαδάς.

Η βράβευση αφορούσε την εκπαιδευτική δράση του τμήματος του 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου και  της Νηπιαγωγού κας. Μίνας Παπαδάτου, η οποία ενόψει της 3ης Δεκέμβρη, Παγκόσμιας Ημέρας Α.μεΑ. στόχευε στο να ευαισθητοποιήσει τους μικρές μαθητές στην διαφορετικότητα και τα δικαιώματά τους. Καλέστηκε η Γενική Γραμματέας της Ένωσης κα. Μαρία Λαδά, Άτομο με Αναπηρία, προκειμένου να αναλάβει την ευαισθητοποίησή τους. Στη συνέχεια τα νήπια όλων των τμημάτων του 2ου Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν τους χώρους του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για να κατανοήσουν περισσότερο τις δυσκολίες, αλλά και τους τρόπους εκπαίδευσης των Α.μεΑ.

Η συνέντευξη της Γενικής Γραμματέως της Ένωσης κας  Μαρίας Λαδάς και της εκπαιδευτικού του 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου κας. Μίνας Παπαδάτου από το Χαμόγελο του Παιδιού.