Β. Λουκέρης για την μεταφορά του σε… καρότσα αγροτικού: Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος

Β. Λουκέρης για την μεταφορά του σε… καρότσα αγροτικού: Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος

«Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος» είπε ο Β. Λουκέρης, για την μεταφορά στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς σε... καρότσα αγροτικού . 

 

Ο π. πρόεδρος της ΝΟΔΕ, μεταφέρθηκε με αυτό τον τρόπο  λόγω έλλειψης ασθενοφόρου εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ένα ασθενοφόρο είχε κάνει μεταγωγή ασθενή στην Πάτρα, το δεύτερο ήταν στη Σάμη και περίμενε ένα παιδάκι να το παραλάβει από το πλοίο και να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου. Τρίτο δεν υπήρχε…

Κι όλα αυτά ενώ το περιστατικό, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, είχε κριθεί επείγον από τον προσωπικό του γιατρό και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα.

Όπως είπε, μιλώντας στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy ο , δεν κατάλαβε τίποτα από την μεταφορά του, αλλά σχολίασε ότι «από τη στιγμή που έπρεπε να μεταφερθώ στο Αργοστόλι για να κάνω μία αξονική, δεν υπήρχε άλλη επιλογή.»

Και πρόσθεσε: «Στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο κάποτε λειτουργούσε η Παθολογική Κλινική. Έφυγαν οι παθολόγοι, έμεινε χωρίς παθολόγους, υπήρχε ένα ασθενοφόρο που ήταν δωρεά ιδρύματος της Οικογένειας Αλεβιζάτου. Αυτό το κακό που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ που το μετέφεραν στο ΕΚΑΒ μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς συνεχίζει και η σημερινή κυβέρνηση. Τουλάχιστον για την , αφού υπάρχει στα χαρτιά Νοσοκομείο έπρεπε να υπάρχει και ασθενοφόρο.