Χρυσό μετάλλιο για το… Κεφαλονίτικο Κ16 εξπρές-Χρυσή η Αλίκη Σταματελάτου στο Πανελλήνιο (VIDEO)

Χρυσό μετάλλιο για το… Κεφαλονίτικο Κ16 εξπρές-Χρυσή η Αλίκη Σταματελάτου στο Πανελλήνιο (VIDEO)

Με μια σπουδαία κούρσα κι έναν εκπληκτικό χρόνο στα 150μ, η Αλίκη Σταματελάτου φέρνει το Χρυσό στην Κεφαλονιά. Επάξια στην 1η θέση. Το VIDEO της χρυσής κούρσας.

Και ναι, είναι… χρυσό!!! Η , το Κ16 express της Κεφαλονιάς, με ένα εκπληκτικό ρεκόρ 19.84 μόλις πριν από λίγο στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 στην Πάτρα, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο και την 1η θέση.

Σε μια εξαιρετική κούρσα… μοναξιάς, αφού στην σειρά της είχε αφήσει τις 3 συναθλήτριες της αρκετά πιο πίσω, το Κεφαλονίτικο Κ16 εξπρές έσπασε τα… κοντέρ τερματίζοντας… άνετα πρώτη στη σειρά της κι απλά ανέμενε τα αποτελέσματα και της άλλης σειράς των υπόλοιπων 4 συναθλητριών της  για να… απολαύσει την τελική κατάταξή της. Μια κατάταξη που έλαμψε με το χρυσό χρώμα του μεταλλίου.

 

Η Αλίκη, προκρίθηκε στον αποψινό τελικό των 150μ του Τρίτου  Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με την 3η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία της, μια πρόκριση που κέρδισε πριν από λίγες ημέρες στα πλαίσια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κ16 και που χάρισε στην Κεφαλονιά και τον τοπικό στίβο ένα… πολύτιμο ασημένιο μετάλλιο.

Έτσι, με την σημερινή επιτυχία της η Αλίκη Σταματελάτου και  υπό τις οδηγίες του προπονητή της Βασίλη Μεταξά που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα της, έχοντας να συναγωνιστεί τα ανερχόμενα αστέρια των δρόμων ταχύτητας Βόρειας Πελοποννήσου – Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου – Κέρκυρας αλλά  και ένα  ρεκόρ Κεφαλονιάς… 19. 92 που κρατά εδώ και 14 χρόνια και το έχει η Έλενα Παπαδάτου από το μακρινό… 2006, κατάφερε, απλά το… εκπληκτικό:

Ένα πολύ σημαντικό και… ολόχρυσο μετάλλιο, ένα ρεκόρ που “έσπασε” με όλες τις… τιμές και ένα μέλλον που ξεκίνησε με τον καλύτερο και πιο αστραφτερό τρόπο.

Πολλά-πολλά συγχαρητήρια! !!!