Κλειστό θα παραμείνει και το Apollonion στο Ξι

Κλειστό θα παραμείνει και το Apollonion στο Ξι

Άλλο ένα ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά θα παραμείνει κλειστό για φέτος, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Το ξενοδοχείο Apollonion Asterias Resort & Spa, στο της Παλικής ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό για όλη τη θερινή σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση

Σε όλους τους φίλους μας,
Δυστυχώς σήμερα και μετά από εντατική εξέταση αποφασίσαμε επιτέλους ότι το Apollonion Asterias Resort & Spa θα παραμείνει κλειστό όλη τη θερινή σεζόν 2020.
Ελπίζαμε ότι η κατάσταση θα είχε αλλάξει. Ελπίζαμε ότι ο τουρισμός θα είχε επανεκκινήσει αλλά κάθε μέρα συνεχίζουμε να λαμβάνουμε ακυρώσεις.
Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην οποία εξαρτάται έντονα το ξενοδοχείο μας για την πλειοψηφία των επισκεπτών του δεν ξαναρχίζει ακόμη και εάν και πότε θα επανεκκινήσουν οι δυνατότητες θα είναι εξαιρετικά χαμηλές ειδικά για το νησί της Κεφαλονιάς.
Το Apollonion Asterias Resort & Spa λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και πέρυσι είχαμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση αυξάνοντας την χωρητικότητα μας στα 264 δωμάτια. Ως εκ τούτου η απόφασή μας να μην ανοίξουμε ήταν μία από τις πιο δύσκολες που έπρεπε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας.
Η κρίση μας χτύπησε και για την 2020 η σεζόν το ξενοδοχείο μας δεν μπορεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες του ως συνήθως κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό για όλους μας.
Προετοιμαζόμαστε ήδη για την 2021. η σεζόν Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να κανονίσουμε την κράτηση σας για το 2021 με ειδικό ρυθμό.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την υποστήριξή σας και τα πραγματικά ευγενικά μηνύματα που λαμβάνουμε από τους επαναληπτικούς επισκέπτες μας και ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Υγεία και περιμένουμε τόσο πολύ να σας καλωσορίσουμε όλους και του χρόνου.
Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να βάλουμε τον Covid-19 στο παρελθόν και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πιο δυνατοί και σοφότεροι, μέχρι τότε να είμαστε ασφαλείς.