“Ασημένια” Κεφαλονιά-“Πέταξε” στο ασημένιο μετάλλιο και η Νάντια Σταματελάτου.

“Ασημένια” Κεφαλονιά-“Πέταξε” στο ασημένιο μετάλλιο και η Νάντια Σταματελάτου.

Κι άλλο... ασήμι για την Κεφαλονιά με την Νάντια Σταματελάτου στο ύψος - 4η θέση και εξαιρετική εμφάνιση στα 1500μ και για τον Αλέξανδρο Κουτουγκο

Στα ασημένια… ύψη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αθλητική και όχι μόνο , καθώς μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση και ακόμη πιο σπουδαία επίδοση, φέρνει την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς και ολόκληρο το νησί σε ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 που διεξάγεται αυτήν την ώρα στην Πάτρα.

Η , με επίδοση που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ 1.58 στο αγώνισμα του ύψους, κατέκτησε μόλις πριν λίγη ώρα ένα ακόμη ασημένιο μετάλλιο, το δεύτερο ασημένιο μετά τον Πάνο Αλυσανδράτο και πάλι στο ύψος.

Η σπουδαία αθλήτρια της Γ.Ε.Κ που συνεχίζει μια… παράδοση ύψους  κορασίδων-γυναικών της Γ.Ε.Κ, με ατομικό ρεκόρ 1.56 που κρατά από πέρσι, στην πρώτη της προσπάθεια πέρασε το 1.40, στην δεύτερη… άνετα το 1.45, στην τρίτη αλλά με την… πρώτη το 1.50, 1.54 και πάλι με το πρώτο της άλμα, μπαίνοντας επάξια στην τελική τριάδα.

Στην συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 1.58, τα οποία πέρασε στην δεύτερη προσπάθεια της… “σπάζοντας” το ατομικό της ρεκόρ, φτάνοντας η ίδια και μαζί της η αθλητική Κεφαλονιά σε ένα ακόμη χρυσό… ασημένιο μετάλλιο.

Η Νάντια Σταματελάτου που έμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μακριά από μετάλλια, τόλμησε με την συμβουλή του προπονητή της Νίκου Μεταξά και τελικά της… βγήκε, να πάρει μέρος σε κορυφαίες διοργανώσεις γυναικών και Πανελλήνια Πρωταθλήματα με συμμετοχή πρωταθλητριών… ευρωπαϊκών προδιαγραφών, φτάνοντας σήμερα και γεμάτη πλέον πολύτιμες εμπειρίες στην σπουδαία αυτή εμφάνιση κι εξίσου πιο σπουδαία, διάκριση.

Στο μεταξύ, στο αγώνισμα των 1.500μ αντοχής, ο  Αλέξανδρος Κουτουγκος, αθλητής της Ανδριάνας Βασιλάτου που έτρεξε με την… σημαία της ΓΕΚ κατέκτησε την 4η θέση μέσα σε συνθήκες υψηλής ζέστης και μόλις το απόγευμα θα τρέξει και στα 3.000μ.