“Χρυσός” ο Πάνος Αλυσανδράτος-Φέρνει το Χρυσό στην Κεφαλονιά στα 200μ

“Χρυσός” ο Πάνος Αλυσανδράτος-Φέρνει το Χρυσό στην Κεφαλονιά στα 200μ

Ο εκπληκτικός Πάνος Αλυσανδράτος φέρνει το χρυσό μετάλλιο στην Κεφαλονιά. Σπουδαία κούρσα στα 200μ.

Ασταμάτητος ο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 που διεξάγεται στην Πάτρα και μόλις λίγες ώρες μετά το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση στο ύψος, φέρνει στην ένα… τεράστιο χρυσό μετάλλιο.

Ο… σαρωτικός Πάνος, με μια εξαιρετική κούρσα στα 200μ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με το σπουδαίο   24.24 που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πολυπόθητη 1η θέση.

Ο non-stop αθλητής από την Πύλαρο με την σημερινή του εμφάνιση και τα δυο μετάλλια καταξιώνεται πλέον στους μεγάλους αθλητές της γενιάς του και δίνει στην Κεφαλονιά, την ΓΕΚ και τον τοπικό στίβο, αέρα…. πρωταθλητή.

Η αποστολή της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς μετά και την εμφάνιση αυτή του Πάνου Αλυσανδράτου στα 200μ, πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν οι αγώνες έχει στην συγκομιδή της 3 μετάλλια, αυτά του ίδιου του Πάνου, της Νάντιας Σταματελάτου και της Ιωάννας Σολιδάκη, όπως επίσης και εξαιρετικά πλασαρίσματα στις τελικές κατατάξεις, όπως η 4η θέση από τον Αλέξανδρο  Κουτουγκο στα 1500μ.

Επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως η γενιά αυτή του τοπικού στίβου της Κεφαλονιάς και της ΓΕΚ, είναι απολύτως γενιά.. από μέταλλο πρωταθλητή.