“Τρίτωσαν” τα… μετάλλια της Γ.Ε.Κ. Στο βάθρο των νικητών και η Ιωάννα Σολιδάκη στα 100μ

“Τρίτωσαν” τα… μετάλλια της Γ.Ε.Κ. Στο βάθρο των νικητών και η Ιωάννα Σολιδάκη στα 100μ

Φέρνει το μετάλλιο στο... Ληξούρι η Ιωάννα Σολιδάκη. Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση της ταλαντούχας αθλήτριας της Γ.Ε.Κ στα 100μ και χάλκινο μετάλλιο.

Ονειρικά εξελίσσεται η ημέρα για τον τοπικό στίβο της Κεφαλονιάς, καθώς μόλις σε λίγη ώρα ήρθε και τρίτο μετάλλιο, χάλκινο αυτή τη φορά, για την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς στα πλαίσια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κ18.

Το μετάλλιο αυτή τη φορά “φέρνει” στο νησί όχι το ύψος αλλά οι δρόμοι ταχύτητας με την άξια εκπρόσωπό του… “γρήγορου” στίβου της Κεφαλονιάς και του… Ληξουρίου στις μεγάλες διοργανώσεις, την .

Η Ιωάννα, έχοντας να συναγωνιστεί 9… ολόκληρες σειρές αθλητριών στα 100μ της ηλικιακής κατηγορίας Κ18 και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κατάφερε ακόμη μια φορά να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων, με ένα… τιμημένο χάλκινο μετάλλιο, το τρίτο που πήρε σήμερα η Γ.Ε.Κ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18. Με την καθόλου ευκαταφρόνητη επίδοση, 13.03.

Η Ιωάννα Σολιδάκη η οποία  ανήκει στην γενιά από μετάλλια της ΓΕΚ,  ακριβώς έναν χρόνο πριν,  με διαφορά μόνο ενός εκατοστού του δευτερολέπτου από την 1η θέση, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση στα 80μ στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, απόδειξη ότι εκτός από το… παρόν, της ανήκει και το μέλλον.

Τα Κ18 “αστέρια” της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς:

Οι προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών της ΓΕΚ θα συνεχιστούν το απόγευμα….