Συνεδρίασε η Τουριστική Επιτροπή

Συνεδρίασε η Τουριστική Επιτροπή

Συνεδρίασε η Τουριστική Επιτροπή, μια τελευταία συνεδρίαση για το 2020 όπως είπε ο κ. Κουρκουμέλης, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό.

Όπως είπε, όλα τα πράγματα ήταν χύμα, όλα στο αβέβαιο, καθυστέρησαν για τη διαφήμιση αλλά είναι πολλά πράγματα που τρέχουνε, οι ομάδες που έφτιαξαν πήγαν καλά και ΄έχουν κάνει μια καλή υποδομή για το υπόλοιπο της σεζόν. Αρχές Αυγούστου θα βγει διαφήμιση, θα αφορά και το Σεπτέμβρη, και η υποδομή που έχει γίνει για το 2021 είναι πολύ καλή. “Αν δεν έχει φανεί η δουλειά που έχουμε κάνει θα φανεί στην πορεία”.

Εκεί ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Διον. Μινέτος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Γερ. Τιμοθεάτος, ο Αλέξανδρος Παντελειός, κ.ά Επίσης παραβρέθηκε και ο Βασίλης Λουκάτος φωτογράφος ο οποίος αναφέρθηκε στην παραχώρηση δωρεάν φωτογραφιών και των δικαιωμάτων χρήσης τους, στον Δήμο, για την προβολή της Κεφαλονιάς Στη συνέχεια ο Σταύρος Κορκος προχώρησε σε μια ενημέρωση η οποία περισσότερο αφορούσε για το 2021.

Για μια …..περίεργη κατασκευή συζήτησαν η οποία θα τοποθετηθεί στην αρχή της Γέφυρας Δεβοσέτου, απέναντι από την εκκλησία. Πρόκειται για τη λέξη “”” με μεγάλα γράμματα. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα σε τι θα χρησιμεύσει, διαφημιστικά πάντα, αυτή η κατασκευή στην συγκεκριμένη τοποθεσία του Αργοστολίου.

Θα έλεγα ότι υπήρξε προβληματισμός από όσους παραβρέθηκαν και ο καθένας έλεγε την γνώμη του, αλλά λίγο …. άναρχα. Πάμε λοιπόν όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κουρκουμέλης για περισσότερες παρεμβάσεις στο Τουρισμό για το 2021, όλοι πιστεύουν ότι η χρονιά που δεν πήγε καλά τελειώνει και ελπίζουν η καινούργια τουριστική σεζόν να είναι καλύτερη.

Ο κ. Κουρκουμέλης ανακοίνωσε ότι η θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα.

 

Σπύρος Αλεβιζόπουλος: kefalonianews.gr