Από το Αργοστόλι ο Νίκος Καραθανασόπουλος «για να σηκωθούμε όλοι μαζί λίγο ψηλότερα….»

Από το Αργοστόλι ο Νίκος Καραθανασόπουλος «για να σηκωθούμε όλοι μαζί λίγο ψηλότερα….»

"Στην Κεφαλονιά, σ’ αυτό το όμορφο νησί του Ιονίου, το νησί με τις πολύ μεγάλες αγωνιστικές και ιστορικές παραδόσεις, το νησί των αγωνιστών του ΕΑΜ και του Δημοκρατικού Στρατού, του Ναυτεργατικού κινήματος, σ’ αυτό το νησί συζητάμε με τους εργάτες, τους άνεργους, τους μικροεπαγγελματίες και τους φτωχούς αγρότες".

Την και την Ιθάκη  επισκέφθηκε ο , μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ,  Την Παρασκευή  πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με φορείς του εργατικού και λαϊκού κινήματος στο αίθριο του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης, με θέμα: Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι – επαγγελματίες στον τουρισμό πλήρωσαν πολλά, να μην πληρώσουν ξανά. Την Κυριακή θα επισκεφθεί την Ιθάκη.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Η συγκέντρωση ήταν πολύ καλή, ενώ στην ομιλία του αναφέρθηκε σ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. ”Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους.” όπως τόνισε στην ομιλία του. Ξεκίνησε λέγοντας ότι σήμερα εδώ στην Κεφαλονιά, σ’ αυτό το όμορφο νησί του Ιονίου, το νησί με τις πολύ μεγάλες αγωνιστικές και ιστορικές παραδόσεις, το νησί των αγωνιστών του ΕΑΜ και του Δημοκρατικού Στρατού, του Ναυτεργατικού κινήματος, σ’ αυτό το νησί συζητάμε με τους εργάτες, τους άνεργους, τους μικροεπαγγελματίες και τους φτωχούς αγρότες. Για να σηκωθούμε όλοι μαζί λίγο ψηλότερα, αφού ήδη βρισκόμαστε σε μια νέα φάση.  Είμαστε σε μια νέα βαθιά καπιταλιστική κρίση, γιατί την κρίση ήδη την ζουν οι χιλιάδες εργαζόμενοι ιδιαίτερα στον κλάδο τουρισμού επισιτισμού.

Αναφέρθηκε και για το Νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις, όπως και για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. αλλά και για την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο του Σπύρου Αλεβιζόπουλου-Kefalonia News με την ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ:

Αναδημοσίευση από: Σπύρος Αλεβιζόπουλος-Kefalonia News