Η TUI ακυρώνει τα πακέτα σε Βαλεαρίδες και Κανάριες Νήσους

Η TUI ακυρώνει τα πακέτα σε Βαλεαρίδες και Κανάριες Νήσους

Ακύρωση όλων των πακέτων διακοπών στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους έως τις 4 Αυγούστου ανακοίνωσε η TUI Βρετανίας

Μετά τις ανακοινώσεις της Βρετανικής κυβέρνησης για την καραντίνα 14 ημερών όσων ταξιδεύουν στην αλλά και την ταξιδιωτική οδηγία που πλέον περιλαμβάνει και τα ισπανικά νησιά, η αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα πακέτα διακοπών στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους έως τις 4 Αυγούστου.

«Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση»

Σύμφωνα με την Καθημερινή,ο υπουργός Πολιτισμού Ολιβερ Ντάουντεν δήλωσε ότι η δεν έχει ακόμα βιώσιμη εναλλακτική στην επιβολή της καραντίνας 14 ημερών σε επισκέπτες που επιστρέφουν από χώρες, όπου θεωρείται ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος κορωνοϊού.

«Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να τον εισάγουμε και πάλι από άλλες χώρες όπου τα κρούσματα αυξάνονται, γι’ αυτό τον λόγο επιβάλαμε περιορισμούς για την Ισπανία», δήλωσε ο υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC. «Εξετάζουμε όλες τις εναλλακτικές διότι αυτό που θέλουμε είναι να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση… Πρέπει απλά να επισημάνω σε σχέση με τα τεστ (στα αεροδρόμια), δεν ισχύει ότι τα τεστ είναι το μαγικό ραβδί».

Με πληροφορίες από Καθημερινή