Δημοτικό συμβούλιο με σεξ σε live μετάδοση (βίντεο)


Σεξ σε live μετάδοση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου είδαν τα μέλη του. Το περιστατικό έγινε στην  Βραζιλία και σύμφωνα με την Daily Mail, στην σύσκεψη zoom συμμετείχαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, με προεδρεύοντα τον Λεονέλ Μπριζόλα του Κόμματος Σοσιαλισμού και Ελευθερίας με θέμα την εξασφάλιση γευμάτων για μαθητές.

Ωστόσο ένα από τους συμμετέχοντες που η εφημερίδα υποστηρίζει ότι δεν ήταν δημοτικός σύμβουλος, αποχώρησε από τη συζήτηση χωρίς να προνοήσει να κλείσει την κάμερά του, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να γίνουν μάρτυρες ιδιαίτερα προσωπικών στιγμών του.  Παρόλ’ αυτά επέλεξαν να αγνοήσουν το περιστατικό και να συνεχίσουν τη συζήτηση για περίπου τέσσερις ώρες.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, ο Μπριζόλα χαρακτήρισε το επεισόδιο ως «ακούσια αδιακρισία» και εξέφρασε απογοήτευση που τα media δεν ασχολούνταν με την ουσία των όσων συζητήθηκαν εκείνη την ημέρα. «Αμέσως μόλις καταλάβαμε τι συνέβη, ζητήσαμε από τα άτομα που ελέγχουν τον ήχο και την εικόνα να τον βγάλουν από το feed. Ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι ούτε άλλοι συμμετέχοντες έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε ή να επεξεργαστούμε τα βίντεο στο Zoom».

Πηγή – Περισσότερα: Aftodioikisi.gr