Αυτοψία Καππάτου και Διοικητή της ΜΟΜΚΑ, στη πεζογέφυρα Σάμης – Καραβομύλου.

Αυτοψία στη πεζογέφυρα της παραλιακής Σάμης – Καραβομύλου, για την κατασκευή νέας από τον στρατό, πραγματοποίησαν σήμερα, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. και ο Διοικητής της ΜΟΜΚΑ, ταξίαρχος κ. Κλούβας.

Ο κ. Καππάτος, σε δήλωσή του, ανέφερε, πως “ήρθε η ώρα” ( η κατασκευή νέας γέφυρας),  “ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής να πραγματοποιηθεί”.
Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σάμης, κ. Μονιά, τον Αντιδήμαρχο, κ. Αντώνη Καλιβωκά, την αρμόδια υπάλληλο της Αντιπεριφέρειας, κ. Κοκολιάδη, “για την βοήθειά τους, να πραγματοποιηθεί το έργο”.
Ο κ. Κλούβας μέτρησε τη γέφυρα, έδωσε οδηγίες, στην υπάλληλο της Αντιπεριφέρειας κ. Κοκολιάδη και στον Αντιδήμαρχο Σάμης, κ. Νίκο Ρασσιά, για τις εργασίες που πρέπει να προηγηθούν, της κατασκευής νέας γέφυρας από το στρατό.
Ρωτήσαμε τον κ, Κλούβα, πότε θα τοποθετηθεί η νέα γέφυρα και αν θα είναι προσβάσιμη από ΑμεΑ. Η απάντησή του ήταν, “μόλις γίνουν η απαραίτητη προεργασία από την Αντιπεριφέρεια” ( γκρέμισμα της παλιάς γέφυρας ), “για μας είναι θέμα ωρών η τοποθέτηση της νέας, θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των ΑμεΑ από αυτή”.
Στην αυτοψία παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Σάμης, κ. Ρασσιάς Νίκος και Καλιβωκάς Αντώνης, καθώς και οι υπάλληλοι της Αντιπεριφέρειας. κ. Κοκολιάδη και Δ. Φιλιππάτος.
Τάσος Καβαλλιεράτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: vlahatasamis.blogspot.gr