Επικίνδυνες κακοτεχνίες στο λιμάνι Αργοστολίου

Επικίνδυνες κακοτεχνίες στο λιμάνι Αργοστολίου

Κακοτεχνίες που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες, ειδικά για ανθρώπους με προβλήματα όρασης στο λιμάνι του Αργοστολίου, κοντά στο Μαϊστράτο.

Βρέθηκα στο όμορφο νησί σας για διακοπές και –ενώ πραγματικά μαγεύτηκα με τα τοπία του- «έπεσα» πάνω σε μία κακοτεχνία στο λιμάνι Αργοστολίου, που μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως επικίνδυνη για συμπολίτες μας τυφλούς ή με προβλήματα όρασης.

Πιο συγκεκριμένα, στη δυτική μεριά του λιμανιού (στην οποία φαίνεται πως πρόσφατα έχουν γίνει εργασίες), υπάρχουν αρκετές στους διαδρόμους όδευσης τυφλών. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που επισυνάπτω: (α) υπάρχει χώμα που κρύβει τους διαδρόμους, (β) ο διάδρομος καταλήγει δίχως προειδοποίηση (!) στις σκάλες, (γ) ο διάδρομος διέρχεται –επίσης δίχως προειδοποίηση- του κεντρικού δρόμου.

Δεν γνωρίζω εάν το έργο τελεί ακόμη υπό εξέλιξη, ωστόσο ο Δ. Αργοστολίου ή/και κάθε υπεύθυνος οφείλει γρήγορα να μεριμνήσει, ώστε τέτοιες εικόνες, να μην αμαυρώνουν το κατά τα λοιπά εξαιρετικό λιμάνι του Αργοστολίου.

Δ. Βοργιάς, αρχισυντάκτης εφημερίδας «Χρόνος» Κομοτηνής