Επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ξανά η ενημέρωση με το δίδυμο Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Επιστρέφει ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ξανά η ενημέρωση με το δίδυμο Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Η ενημέρωση από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας αναμένεται να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη ή Τρίτη και Παρασκευή.

H χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο ως προς την πορεία της πανδημίας, λόγω της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων, γεγονός που οδήγησε στην “επιστροφή” του «διδύμου» του Σωτήρη Τσιόδρα με τον Νίκο Χαρδαλιά στην τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Η ενημέρωση από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας αναμένεται να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη ή Τρίτη και Παρασκευή.

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα εντός της ημέρας.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων και τον Νίκο Χαρδαλιά υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αξιολογήθηκαν τα δεδομένα που αφορούν στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η εκτίναξη των κρουσμάτων προς τα πάνω θέτει σε νέο πλαίσιο και τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων απέναντι στο ενδεχόμενο εντατικοποίησης των μέτρων προστασίας και των ελέγχων, με πρώτο ορόσημο τις 31 Αυγούστου.

Αναδημοσίευση από Το Ποντίκι.