Κρουαζιέρα: Επανεκκίνηση για την MSC Cruises

Κρουαζιέρα: Επανεκκίνηση για την MSC Cruises

Η ναυαρχίδα της MSC Cruises αναχώρησε χθες από τη Γένοβα της Ιταλίας για την πρώτη κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο

Το MSC Grandiosa έγινε εχθές το πρώτο πλοίο της που ξεκίνησε και πάλι τις κρουαζιέρες καθώς και το πρώτο πλοίο που εφάρμοσε το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας της εταιρείας. Οι πρώτοι επιβάτες στο λιμάνι της Γένοβας ακολούθησαν τις νέες διαδικασίες ελέγχου οι οποίες περιλαμβάνουν: έλεγχο θερμοκρασίας, ερωτηματολόγιο ιατρικού ελέγχου για την υγεία και τεστ επιχρίσματος αντιγόνου COVID-19 για κάθε επισκέπτη πριν από την επιβίβαση. Οι επιβάτες, αφού έλαβαν τα αποτελέσματα του τεστ, όσο βρίσκονταν στον τερματικό σταθμό, οι φιλοξενούμενοι που ήταν σε θέση να ταξιδέψουν έφτασαν έπειτα στο πλοίο σύμφωνα με τις νέες διαδικασίες υγείας και ασφάλειας, που περιλαμβάνουν την απολύμανση και των αποσκευών.

Σε όλους τους επισκέπτες δόθηκε ένα ειδικό βραχιόλι, το οποίο παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα για άνοιγμα των καμπινών τους ή την πραγματοποίηση πληρωμών ανέπαφα. Αυτά τα βραχιολάκια θα βοηθήσουν επίσης στην ανίχνευση επαφών, εάν χρειαστεί. Επιπλέον, τις τελευταίες εβδομάδες, όλα τα μέλη του πληρώματος έχουν υποστεί παρόμοια αυστηρά μέτρα ελέγχου της υγείας, τα οποία περιελάμβαναν 3 δοκιμές COVID-19 σε διάφορες φάσεις, καθώς και μια περίοδο απομόνωσης πριν ξεκινήσουν τα καθήκοντά τους. Κάθε μέλος του πληρώματος θα ελέγχεται τακτικά και θα παρακολουθείται η υγεία του.