Όπως τον… Ιούνιο οι εξεταστική στα Πανεπιστήμια. (Νέα ΚΥΑ)

Όπως τον… Ιούνιο οι εξεταστική στα Πανεπιστήμια. (Νέα ΚΥΑ)

Επίσης με την συγκεκριμένη ΚΥΑ, η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική και στους ανοικτούς και κλειστούς κοινόχρηστους χώρους των Α.Ε.Ι.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξέδωσαν τα συναρμόδια υπουργεία δίνεται η  δυνατότητα στα ΑΕΙ να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα εξεταστούν οι φοιτητές στην επαναληπτική εξέταση του Σεπτεμβρίου.

Το… δοκιμασμένο αυτό  μοντέλο το οποίο εφαρμόστηκε και στην προηγούμενη εξεταστική του Ιουνίουδίνει την δυνατότητα στις πανεπιστημιακές σχολές  να επιλέξουν ανάμεσα σε γραπτή εργασία, ασκήσεις, εργαστηριακές ασκήσεις, γραπτή εξέταση με φυσική παρουσία φοιτητών, προφορική εξέταση με παρουσία φοιτητών ή γραπτή και προφορική εξέταση εξ αποστάσεως, με χρήση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας.

Είτε με επιλογή ενός από τους τρόπους αυτούς είτε με συνδυασμό τους, η προηγούμενη εξεταστική ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Επίσης με την συγκεκριμένη ΚΥΑ, η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική και στους ανοικτούς και κλειστούς κοινόχρηστους χώρους των Α.Ε.Ι. καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους των εστιών, ενώ  υπάρχει επισήμανση και αναφορά στις οδηγίες για το ζήτημα του αερισμού των αιθουσών και των αμφιθεάτρων διεξαγωγής των εξετάσεων.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ΚΥΑ!