Το πάλεψε η Κρούσσου σε έναν ακατάλληλο λόγω βροχής τελικό Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ20

Το πάλεψε η Κρούσσου σε έναν ακατάλληλο λόγω βροχής τελικό Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ20

Η Άννα, με την... βροχερή αυτή συμμετοχή της ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της με απόλυτη επιτυχία.

Σε έναν απολύτως δύσκολο τελικό του ύψους, υπό δυνατή βροχή που επηρέασε τις προσπάθειες όλων των αθλητριών, ακόμη και των μεγάλων ονομάτων του αγωνίσματος, η δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε μια καλή εμφάνιση  σε αυτό το βροχερό Κ20 που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα.

Η Άννα με την τελική της επίδοση στα 1.60 στην  3η της προσπάθεια, κατέκτησε την 7η θέση ανάμεσα στις 12 αθλήτριες του τελικού, σε έναν αγώνα που ο πήχης κρατήθηκε χαμηλά, εξαιτίας της δυνατής βροχής και που δεν έφερε δυνατές και υψηλές επιδόσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κορυφαία στο ύψος Παναγιώτα Δόση, που μπήκε στους αγώνες με ένα ηχηρό 1.82 για να καταφέρει σήμερα μόλις μια επίδοση στα 1.74!!!

Η Άννα ξεκινώντας από τα 1.50 υπό πολύ δυνατή βροχή, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά το σημερινό πολύωρο ταξίδι και την άσχημη κατάσταση του καιρού, για να αναγκαστεί μετά να διακόψει τις προσπάθειες της και να σκεπαστεί το στρώμα του ύψους, καθώς θύμιζε αγώνισμα… ανοικτής θάλασσας.

 

Στην συνέχεια, έβαλε τον πήχη στα 1.55, για να τα περάσει και πάλι εύκολα και άνετα με την πρώτη της προσπάθεια, μια προσπάθεια που μάλιστα μεταδόθηκε ζωντανά από το live streaming του ΣΕΓΑΣ που κάλυψε και μετέδωσε ζωντανά τους αγώνες, αλλά και την δυνατή βροχή.

 

Οι υπόλοιπες προσπάθειες την Άννας Κρούσσου, φάνηκε ότι είχαν επηρεαστεί από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα άλματα με… διακοπές, λόγω της βροχής. Η Άννα πέρασε το 1.60 με την τρίτη της προσπάθεια, ενώ στα 1.65 φάνηκε εκτός των άλλων και οριακά άτυχη, καθώς για λίγο δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα ατομικό ρεκόρ.

 

Όπως και να χει, η σημερινή συμμετοχή της σε έναν τελικό Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που ειδικά φέτος δεν ήταν και μια εύκολη… περίπτωση, είναι από μόνη της μια μεγάλη επιτυχία. Ειδικά όταν στην γενική κατάταξη, μπροστά από το όνομά της βρίσκονται αθλήτριες… επαγγελματικού επιπέδου, που όμως εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών δεν έδωσαν και τις μεγάλες επιδόσεις.

Η Άννα, με την συμμετοχή της αυτή ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της με απόλυτη επιτυχία. Με μια ανοικτή πιθανότητα να δώσει το παρόν στην κορυφαία διοργάνωση Ανοικτού Στίβου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, όπου είναι η πρώτη επιλαχούσα και με την και την ΓΕΚ να εκπροσωπείται σε αυτό με την Μέμη Αλυσανδράτου.