Βρίσκει ρυθμό ο Παλληξουριακός….. Νέα «φιλική» νίκη 5-1 επί της Εικοσιμίας (Βίντεο-Εικόνες)

Τα φιλικά προετοιμασίας των τοπικών ομάδων καλά κρατούν και έτσι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα ακολουθήσουν ακόμη δύο.
Πρώτα το – Εικοσιμία και στη συνέχεια το Διλινάτα – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (το αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ).
Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με στόχο μέσα από ένα δυνατό παιχνίδι να προετοιμαστούν κατάλληλα, ενόψει των υποχρεώσεων τους στις διοργανώσεις που άμεσα θα συμμετάσχει η κάθε μια.

Και αυτό το φιλικό αποδείχθηκε ένα δυνατό τεστ, βάσει της δυναμικότητας των δύο πολύ καλών αυτών ομάδων, με τους δύο προπονητές Ηλ. Ζερβό και Τ. Παπαθεοδωρόπουλο να διακρίνουν σημάδια βελτίωσης, (ιδιαίτερα ο πρώτος) τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, γεγονός που τους κάνει περισσότερο αισιόδοξους!
Μετά μάλιστα τη νέα αναβολή του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τις 11 Οκτωβρίου, αλλάζουν τα πλάνα του κόουτς των “ερυθρόλευκων”, αλλά και ο προγραμματισμός του, μιας και όπως δείχνει αυτή τη στιγμή η κατάσταση, το πρώτο-τα επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του θα είναι για την διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου. Μια καλή συγκυρία, αφού οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν 1 ή 2 τουλάχιστον επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportsthea