Εργατικό Κέντρο: Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

Εργατικό Κέντρο: Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

«Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες κανένας να μην είναι μόνος του!»

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΕΚ.Κ-Ι. σε συνεργασία με τα σωματεία του και άλλους μαζικούς φορείς των νησιών μας συνεχίζει την αλληλεγγύη που εκφράζει με πολύμορφους τρόπους σε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους που πλήττονται από την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κάθε τόσο η υγεία τους και η περιουσία τους είτε λόγω των πλημμύρων είτε λόγω των σεισμών είτε λόγω της διάλυσης και απαξίωσης των κρατικών δομών υγείας.

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως ξηρά τροφή, κονσέρβες, κουβέρτες, ρούχα, νερά για τους πληγέντες εργαζόμενους των νησιών μας.

Με αυτήν την κίνηση κάνουμε προσπάθεια να προαχθεί η ταξική αλληλεγγύη, να μην μείνει κανένας συνάδελφος μέσα σε αυτήν την κατάσταση χωρίς τα απαραίτητα, ενώ ταυτόχρονα θα δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την πλήρη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην κεφαλίδα της ανακοίνωσης, να προσέλθουν την Τρίτη 9.00-13.00 στα γραφεία της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης (Αντώνη Τρίτση 119, 28100, ) ή να επικοινωνήσουν με τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες κανένας να μην είναι μόνος του! Η ταξική αλληλεγγύη είναι όπλο στα χέρια των εργατών!

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γ. Γαβρίλης Σ. Καμπίτσης