Κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο στην Αγία Ευφημία.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με τον βουλευτή Νίκο Καραθανασόπουλο στην Αγία Ευφημία.

Μετά την Σάμη και τον Καραβόμυλο το κλιμάκιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας που έχει υποστεί βιβλική καταστροφή για να εκτιμήσουν την δραματική, όπως έχει εξελιχθεί κατάσταση.

Στον τόπο μιας μεγάλης, επώδυνης και ανεπούλωτης καταστροφής βρέθηκε κλιμάκιο του και της Λαϊκής Συσπείρωσης, με σκοπό να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος της τραγωδίας.

Ο βουλευτής και μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ , η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια , ο περιφερειακός σύμβουλος , ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης Γιώργος Γαβρίλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάμης και Αργοστολίου Νίκος Αθανασάτος και Σταύρος Γρηγορόπουλος, έφτασαν μετά την Σάμη και τον  Καραβόμυλο στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας που έχει υποστεί βιβλική καταστροφή για να εκτιμήσουν την δραματική, όπως έχει εξελιχθεί κατάσταση.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης ενημερώθηκε από τους απελπισμένους  κατοίκους και τους επαγγελματίες για τις αιτίες που προκάλεσαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ τους ενημέρωσε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της περιοχής.

 

Κατά την παρουσία τους στον τόπο της καταστροφής, συναντήθηκαν με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του δήμου Σάμης, Εριγώνη Βαλσάμου, η οποία την ίδια στιγμή σε φορτηγό του δήμου διένειμε φαγητό στους εθελοντές και στις δυνάμεις συνδρομής.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ  δεσμεύτηκε πως με τις δυνάμεις που διαθέτει θα προχωρήσει στην πολιτική ανάδειξη της μεγάλης αυτής καταστροφής σε κάθε επίπεδο και παράλληλα πως θα σταθεί δίπλα στις τοπικές κοινωνίες στον αγώνα που πρέπει να δώσουν στα αρμόδια όργανα και Αρχές για να σταματήσει επιτέλους αυτό το έγκλημα εις βάρος τους.