Μπαίνουν… φανάρια στο Google Maps

Μπαίνουν… φανάρια στο Google Maps

Μία νέα δυνατότητα προστίθεται στους Χάρτες της Google

Μία νέα δυνατότητα προστίθεται σταδιακά στους της .

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσθέτει φωτεινούς σηματοδότες, τα γνωστά μας «φανάρια». Η υπηρεσία αυτή έχει ξεκινήσει ήδη από ορισμένες πόλεις των ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι Χάρτες Google έχουν προσθέσει μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή της: φώτα κυκλοφορίας σε διασταυρώσεις σε ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ.

Τα νέα εικονίδια δρόμου είναι ορατά στην εφαρμογή σε διασταυρώσεις σε όλες τις πόλεις των ΗΠΑ τόσο σε όσο και σε iOS.
Ο τελευταίος επανασχεδιασμός της Google για την εφαρμογή πλοήγησης, παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα. Η ενημέρωση περιλαμβάνει μια “αλγοριθμική τεχνική χαρτογράφησης χρωμάτων” που βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν πιο εύκολα διάφορους τύπους εδάφους, όπως παραλίες και δάση. Η εταιρεία είπε ότι ο επανασχεδιασμός των Χαρτών Google θα περιλαμβάνει επίσης επανασχεδιασμούς πεζοδρομίων και πεζών για καλύτερη προβολή πλοήγησης.

Το χαρακτηριστικό που δείχνει φώτα κυκλοφορίας σε διασταυρώσεις ήταν προηγουμένως διαθέσιμο στους Χάρτες Google στην για χρόνια, σύμφωνα με την εταιρεία. Αλλά ήταν μεταξύ των πιο απαιτητικών χαρακτηριστικών του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Νωρίτερα φέτος, οι Χάρτες Google άρχισαν να δοκιμάζουν τη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών σε επιλεγμένες πόλεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνολογικός γίγαντας στο The Verge τον Ιούλιο .

Πηγή πληροφοριών: Cnn.com