Ο πρωθυπουργός πάει Θεσσαλονίκη και συνδικάτα-ομοσπονδίες θα είναι… εκεί.

Ο πρωθυπουργός πάει Θεσσαλονίκη και συνδικάτα-ομοσπονδίες θα είναι… εκεί.

Δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία της ΧΑΝΘ

Δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία της ΧΑΝΘ, εργατικές ομοσπονδίες και συνδικάτα, δίνοντας απάντηση στην κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από το βήμα του οικονομικού φόρουμ της .

Η κινητοποίηση, που αποφασίστηκε σε σύσκεψη σωματείων που έγινε στη θα γίνει  με όλα τα απαραίτητα μέτρα περιφρούρησης της συγκέντρωσης αλλά και όλα εκείνα τα μέτρα για την προστασία της υγείας όσων συμμετέχουν (αποστάσεις, μάσκες, κλπ.).

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη διαδήλωση απευθύνει το . Καλεί τα συνδικάτα σε συντονισμό και οργάνωση της πάλης για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων τους, των δημοκρατικών ελευθεριών του λαού, «για να πάρουμε ανάσα!».

«Δίνουμε την πρώτη απάντηση στις εξαγγελίες της κυβέρνησης στη ΔΕΘ» σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση «με όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας για να ακουστεί δυνατά: Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά».

Χθες, η ΕΓ του ΠΑΜΕ έδωσε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη όπου απευθύνθηκε πλατύ κάλεσμα συμμετοχής και παρουσιάστηκε το διεκδικητικό πλαίσιο  καθώς και κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Εφετείο στη Αθήνα τη μέρα απόφασης του Δικαστηρίου για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Πηγή και φωτο: 902.gr