“Έπεσε” το γραφειοκρατικό “στοιχειό” του Καραβόμυλου. Τέλος… εποχής για την επικίνδυνη πεζογέφυρα.

“Έπεσε” το γραφειοκρατικό “στοιχειό” του Καραβόμυλου. Τέλος… εποχής για την επικίνδυνη πεζογέφυρα.

Με την πολιτική πρωτοβουλία και την εντολή του αντιδημάρχου Σάμης Νίκου Ρασσιά, ξεκίνησε σήμερα το γκρέμισμα της πεζογέφυρας Σάμης - Καραβόμυλου λόγω επικινδυνότητας για τους πεζούς, μια επικινδυνότητα που εντάθηκε με το καταστροφικό και για την περιοχή "πέρασμα" του Ιανού. 

Μπορεί να πέρασαν επτά με οκτώ ολόκληρα χρόνια, μπορεί οι υποσχέσεις να πήγαν και να ήρθαν και οι φωτογραφίες…. επίσημων να “κοσμούν”  τα αρχεία των τοπικών εφημερίδων, όμως μόλις σήμερα και λίγο μετά από έναν καταστροφικό τυφώνα, ήρθε το τέλος… εποχής για την απολύτως ακατάλληλη πεζογέφυρα που ενώνει την με τον Καραβόμυλο στο παραλιακό μέτωπο.

Έτσι, “μπαίνοντας” στην άκρη οι γραφειοκρατικές στρεβλώσεις ενός κράτους υποσχέσεων και φωτογραφιών αλλά καμιάς ουσίας και με την πολιτική πρωτοβουλία και την εντολή του αντιδημάρχου Σάμης και υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Ρασσιά, ξεκίνησε σήμερα το γκρέμισμα της πεζογέφυρας Σάμης – Καραβόμυλου, λόγω επικινδυνότητας για τους πεζούς, μια επικινδυνότητα που εντάθηκε με το καταστροφικό και για την περιοχή “πέρασμα” του Ιανού.

Μένει τώρα, ελπίζουμε πολύ-πολύ σύντομα, η εγκατάσταση της νέας γέφυρας από τη ΜΟΜΚΑ, αρκεί να ξεπεραστούν τα όποια –και πάλι ελπίζουμε πολύ σύντομα– γραφειοκρατικά εμπόδια.