Αποχαιρετισμός στον Διονύση Γεωργόπουλο.

Αποχαιρετισμός στον Διονύση Γεωργόπουλο.

Η στους δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης με βαθιά και ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον σύντροφο Διονύση Γεωργόπουλο που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μετά από παλικαρίσια μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.

Ο σύντροφος Διονύσης άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του τα τελευταία είκοσι χρόνια σε όλους τους αγώνες του εκπαιδευτικού και του εργατικού λαϊκού κινήματος στην αλλά και πανελλαδικά, συνέβαλλε αποφασιστικά σε κάθε μικρή και μεγάλη κατάκτηση του.

Πάλεψε σθεναρά, με αποφασιστικότητα και αταλάντευτα και μέσα από τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ενάντια στις αντιδραστικές και αντιλαϊκές πολιτικές που προωθούνται διαχρονικά από την ΕΕ – κυβερνήσεις μέσω της τοπικής διοίκησης στην εκπαίδευση, στην υγεία, στις εργασιακές σχέσεις και γενικότερα στα δικαιώματα του Λαού.

Υπήρξε για όλους εμάς μονάκριβος σύντροφος, συναγωνιστής, δάσκαλος, συμπαραστάτης στον αγώνα, μας δίδαξε καθημερινά ήθος, ανιδιοτέλεια, αισιοδοξία, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και με την γενναία στάση του με την οποία αντιμετώπισε ασθένεια του.

Του δίνουμε υπόσχεση ότι θα είναι παρών μέσα από τους καθημερινούς μας αγώνες!!!

22/10/2020.

Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης.