Έφτασαν 28′ για να πάρει τη νίκη ο Παλληξουριακός 3-0 από τα Φωκάτα

Έφτασαν 28′ για να πάρει τη νίκη ο Παλληξουριακός 3-0 από τα Φωκάτα

Με το παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη στο , μεταξύ Παλληξουριακού – Φωκάτων, το οποίο προηγείται των υπολοίπων, λόγω της συμμετοχής των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του Β’ ομίλου.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο πρώτο μισάωρο και τους «ερυθρόλευκους» καλύτερους, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα κατακτήσει μια ακόμη νίκη, θα πετύχει το 2Χ2 και θα βρεθεί ολομόναχη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Καλύτεροι λοιπόν οι γηπεδούχοι, ιδιαίτερα στο α’ μισό, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του και η νίκη τους με σκορ 3-0, είναι σίγουρα δίκαιη.

Τα , που πρέπει να αναφέρουμε ότι έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικά απέναντι σε ένα ποιοτικό, μάλιστα μια κατηγορία παραπάνω και μέχρις ενός σημείου τα κατάφεραν, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο, βοηθώντας να παρακολουθήσουμε ένα ανοικτό, αν και μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με φτωχό θέαμα, αλλά και 3 γκολ!

Πρόσωπο της ημέρας, φυσικά ο Σπ. Μαρκάτος, ο οποίος μετά τη “ρουκέτα” της Κυριακής σήμερα πέτυχε χατ τρικ!!!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com